Nový životní stav si žádá novou rubriku:)


Od té doby, co se nám v občankách objevily kolonky "vdaná" a "ženatý", se nás celkem často lidé ptají, jaké to je žít v manželství, jestli se pro nás něco změnilo a vůbec mají spoustu dalších všetečných otázek:) Samozřejmě na ně vždy rádi odpovíme (pokud je to v našich silách), ale protože někdy člověku napadnou ta správná slova až ve chvíli, kdy je tazatel za devatero horami, rozhodla jsem se některé postřehy, příhody a pozorování postupně vkládat sem na blog.

Pro tyto účely byla založena zcela nová rubrika s názvem Příběhy malého velkého manželství. Proč příběhy, je asi jasné. Proč malého? Protože ani jeden z nás nejsme žádným mediálním velikánem, světoznámou osobností nebo ztělesněním geniality, jsme prostě dva obyčejní lidé v obyčejném malém státečku uprostřed Evropy. A proč teda velkého? Protože od té doby, co jsme uzavřeli svátost manželství, je uprostřed našeho vztahu zřetelně cítit přítomnost Někoho vskutku velkého. 

Bude mi potěšením poodhrnout závěs naší jedna plus jedničky a nechat vás jedním očkem nahlédnout na radosti i strasti našeho manželství. Jestli to bude potěšením i pro vás, ukáže čas:)